MommyTalk

leven met een beperking

 

Welkom

Hoi!

Leuk dat je even een kijkje komt nemen.

Mijn naam is Luna, en mijn mama heeft deze website gemaakt omdat ik een erg zeldzame aandoening heb en er maar 6 kindjes wereldwijd zijn die ook hebben wat ik heb! Dus mijn mama vond dat dit wat meer aandacht verdiende, en begon met schrijven van blogs die je hieronder kan lezen.

Ze maakt ook filmpjes over mijn sonde, mijn stoma, en hoe ons dagelijkse leven eruit ziet! Die kan je bhier ook allemaal bekijken onder het tablat 'Vlogs'.

Hierboven op je scherm kan je via het menu naar verschillende pagina's gaan, leuk he? Zo kan je verschillende onderwerpen ontdekken!

Veel liefs, Luna

 
Search

Medicatie is geen oplossing...

Het is alweer een tijdje geleden sinds de vorige blog! Maar het is echt enorm druk en hectisch geweest... Bij de laatste blog ging het nog over het feit dat Luna misschien een waterhoofdje aan het ontwikkelen was. Ondertussen weten we al weer veel meer en is het al weer het een en ander geweest. Het goede nieuws is dat ze waarschijnlijk geen waterhoofdje aan het ontwikkelen is. Ze heeft ondertussen terug een weekje in het ziekenhuis gelegen, voor andere redenen, en daar heeft