top of page
Search

Een warm hart voor Luna

We zijn al een tijdje bezig met onze strijd om Luna haar aandoening te laten erkennen. En zoals de meeste wel weten zijn we ook een doneeractie gestart zodat we in tussentijd de sondevoeding kunnen blijven betalen zonder er zelf volledig aan onderdoor te gaan.

We hebben al erg veel hulp gekregen van buitenaf! Er zijn al verschillende krantenartikels verschenen. Focus & WTV is al langs geweest voor een interview en korte reportage over Luna, en de radiozenders Meteor en Waregem1 hebben ons ook al geholpen om Luna een stem te geven! Deze kan je trouwens ook allemaal terugvinden op de pagina 'krantenartikels' en 'Tv & Radio'.

Maar toen kwam er een tijdje terug nog extra hulp uit onverwachte hoek!

Ik kreeg namelijk een mailtje van de hoofdvroedvrouw van het ziekenhuis uit waregem. Zij hadden samen een erg leuk en hartverwarmend initiatief op poten gezet om Luna verder te helpen! Namelijk een wafel en cakejes verkoop! Samen hebben zij enorm hard hun best gedaan om een heel mooie affiche te maken, en hebben ze zelf erg veel gebakken!

We waren hier helemaal emotioneel van! Het feit dat ze allemaal zo samen werken om Lunatje te steunen doet enorm veel deugd! Ze lieten ons ook nog maar eens voelen dat we er helemaal niet alleen voor staan, en dat hulp en steun soms uit heel onverwachte hoek kan komen! Wat voor ons ook zo speciaal is hieraan is dat Luna en Léon alletwee geboren zijn in waregem! En dat de vroedvrouw die geholpen heeft bij beide bevallingen ook erg betrokken was bij deze actie!

De wafels en cakejes die verkocht werden waren te verkrijgen op bestelling, en de opbrengst hiervan was volledig ten voordele van Luna!

Vandaag was de dag dat we uitgenodigd waren in het ziekenhuis om samen met oma en opa, en mammie en pappie te ontdekken hoeveel er nu werkelijk was ingezameld!

Ik was enorm zenuwachtig om te gaan! En natuurlijk ook erg benieuwd! Alleen al om iedereen te zien die ons geholpen heeft. Luna en Léon hadden dan ook hun mooiste kleertjes aangetrokken vandaag!

Toen we binnenkwamen in de vergaderzaal waar we uitgenodigd waren stond iedereen klaar om ons te verwelkomen! Het betekende erg veel voor ons dat iedereen aanwezig was! Na een beetje gebabbeld te hebben, kwam de hoofdvroedvrouw met een opgerolde affiche naar ons. Dat was het moment waarop we te weten kwamen hoeveel er nu exact was ingezameld voor Lunatje! We hadden het er natuurlijk op voorhand al eens over gehad, en gokte op zo een 100 á 300 euro. (Aangezien het 3 euro voor een zakje wafeltjes of cakejes was). Wat natuurlijk al helemaal geweldig ging zijn! Als je weet dat de sondevoeding ons per maand zo een 750 euro kost zijn álle beetjes meer dan welkom! Maar toen we het ingezameld bedrag zagen kon ik mn emoties niet meer inhouden! 1030 euro! Dat is een maand en half sonde voeding voor luna!!!
We waren volledig overdonderd en volledig van de kaart! Dit hadden we écht niet verwacht!!! De centjes zaten in een mooi doosje met kerstboompjes op, versierd met leuke lintjes en een kaartje van de vroedvrouwen!

Achteraf hebben we een aantal foto's en filmpjes genomen samen, en was er koffie en taart!

We zijn echt enorm dankbaar voor alles! En enorm dankbaar dat Luna zoveel hulp krijgt! Het was echt een ongelooflijk lief en warm initiatief, en ik ben heel blij dat we dat samen met oma en opa, en mammie en pappie mochten beleven!

Dus, Lieve, lieve vroedvrouwen van het ziekenhuis van waregem... Wij willen jullie ongelooflijk hard bedanken, uit de grond van ons hart voor alles wat jullie voor onze kleine meid gedaan hebben! Voor al de bak- en verpakuren. Voor de mooie affiche en voor jullie enorm groot hart! Dit is iets wat wij nooit meer zullen vergeten!

Dankjewel! Dankjewel! Dankjewel!!!!

De opbrengst staat ondertussen op Luna haar rekening waarmee we de sondevoeding betalen (en waar de donaties ook automatisch op gestort worden) zodat we zeker zijn dat Luna enkele maanden verder kan!!!

En de affiche, die gaan wij inkaderen als een warm aandenken.

Een warm hart voor Luna 📷
(Er zijn veel foto's gemaakt, en we hebben deze nog niet allemaal ontvangen. Overige foto's en filmpjes volgen dus nog) 

191 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Σχόλιο


Nog eens een ongelooflijk grote dank je wel , ook van ons! We zijn ontzettend ontroerd en sprakeloos wat jullie voor onze kleindochter hebben gedaan!

Vroedvrouwen met een warm hart op de juiste plaats!

Veel liefs van mammie en pappie 😍

Μου αρέσει
Post: Blog2_Post
bottom of page